Tips om je cv uit te breiden

Tegewoordig lijkt het soms alsof een diploma hebben niet genoeg is, en dat komt omdat er veel concurentie is bijv. Als er 2 mensen als magazijn medewerker soliciteren en ze hebben allebei een diploma voor logistiek, dan zouden ze allebei op gesprek kunnen komen. Maar als de een alleen een diploma heeft en de andere heeft een diploma en een heftruck certificaat. Dan heeft hij natuurlijk meer kans dat hij de baan krijgt.

Kortom.. een werkgever is opzoek naar iemand die een stapje veder gaat en zichzelf blijft ontwikkelen. Door cursussen te volgen in het vakgebied waar je wilt werken en een certificaat te behalen kan jij je al snel onderscheiden. Wacht niet te lang en begin vandaag nog. Online zijn er genoeg gratis cursussen die je kan volgen om je CV uit te breiden.

Hier wat websites waar je cursussen kan volgen:

Google cursussen

Learn it cursussen 

Soofos cursussen

Dit zijn gewoon wat voorbeelden gratis cursussen die je kan volgen maar natuurlijk hoef je je daar toe niet te limiteren, op het internet zijn genoeg cursussen en er zit zeker ook wat voor jouw tussen. 

Omscholen

Het kan zijn dat het vakgebied waar jij in werkt te weinig aanbod is op het moment. Het UWV bied hier een passende oplossing voor. Je kan elke jaar een omscholingsbudget aanvragen T.W.V. 2500 euro. Hierdoor kan jij een opleiding of cursus volgen wat jou veder brengt op persoonlijk en werk gebied. 

Voor meer info hierover klik hier en ga naar de officiële krapteberoep website.

 

Heb je veder nog vragen of wil je weten hoe wij jou persoonlijk veder kunnen helpen? Klik dan hier en neem gerust contact met ons op.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *